Κεντρική Elite League O νέος συμπαίκτης του Φίλιππου Βέροιας (pic)

O νέος συμπαίκτης του Φίλιππου Βέροιας (pic)

filippos veroias proponisi

Φίλιππος Βέροιας συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα της Βέροιας βρήκε έναν ακόμη συμπαίκτη και συγκεκριμένα ανακοίνωσε την χορηγική της συμφωνία με το εστιατόριο 12 Γράδα.

Αναλυτικά:

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το γνωστό εστιατόριο της πόλης μας 12 ΓΡΑΔΑ.

Το εστιατόριο των αδερφών Σαμούκα, τους οποίους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξή τους, αποτελεί πλέον έναν από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ του ανδρικού τμήματος.

Η μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του τμήματός μας συνεχώς διευρύνεται με νέες πολύ σημαντικές συνεργασίες, γεγονός που μας γεμίζει με πίστη και αισιοδοξία.

Η συμμετοχή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία αποτελεί για όλους μας μέσα στην ομάδα μία μεγάλη πρόκληση, στην οποία, με τη βοήθεια των φίλων-συνεργατών μας, δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Το bar-restaurant 12 ΓΡΑΔΑ αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση μεσογειακών γεύσεων και ποιοτικού ελληνικού οίνου, σε έναν ανανεωμένο χώρο που φιλοξενείται στο διατηρητέο κτίριο της Σοφού & Δημοσθένους στη Βέροια, ακριβώς δίπλα από την παλιά γέφυρα Καραχμέτ, με θέα την κοίτη του ποταμού Τριποτάμου. μεσογειακών γεύσεων και ποιοτικού ελληνικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…