Κεντρική NBA Ντέρικ Ρόουζ για Μπλατ: “Έκανε λάθος, δεν είχε τάιμ άουτ”
NBA

Ντέρικ Ρόουζ για Μπλατ: “Έκανε λάθος, δεν είχε τάιμ άουτ”

james blatt

O Ντέρικ Ρόουζ γύρισε τον χρόνο πίσω στο 2015 και θυμήθηκε μία ιστορία με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Στο βιβλίο του «I’ll show you», ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε για το τέταρτο παιχνίδι του 2015 μεταξύ των Καβαλίερς και των Μπουλς, όπου ένα λάθος του Ντέιβιντ Μπλατ θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε χαρίσει τη νίκη  αλλά σύμφωνα με τον Ρόουζ, έπρεπε να είχε δοθεί τεχνική ποινή στον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, αφού όπως λέει ο προπονητής ζήτησε τάιμ άουτ ενώ δεν έπρεπε.

“Στο τέταρτο ματς, ο Μπλατ ζήτησε τάιμ άουτ, ενώ δεν είχαν. Θα έπρεπε να είχε πάρει τεχνική ποινή και το ματς θα τελείωνε εκεί. Θα είχαμε κάνει το 3-1. Ναι, το είδα. Το καταλάβαμε αμέσως. Ο προπονητής μας (Τιμ Ντιμποντό) πάντα ήξερε τα τάιμ άουτ μας και των αντιπάλων. Πάντα ήταν προετοιμασμένος. Ο τύπος (Μπλατ) ήταν στο παρκέ και ζητούσε τάιμ άουτ. Μπροστά στον διαιτητή. Όλοι το ήξεραν. Μετά, ο ΛεΜπρόν έβαλε το σουτ και εσύ λες, ”Έβαλε το γαμ…νο σουτ”. Ήθελες να ξεσπάσεις σαν παιδί, γιατί έχασες. Νιώθεις ότι οι διαιτητές σε έκλεψαν”, τόνιζε ο μεταξύ των Καβαλίερς και των Μπουλς, όπου ένα λάθος του Ντέιβιντ Μπλατ θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα, κάτι που τελικά δεν έγινε. .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…