Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Μπογκντάνοβιτς: «Να βάλω 30 πόντους στους Ισπανούς»

Μπογκντάνοβιτς: «Να βάλω 30 πόντους στους Ισπανούς»

bogdanovic

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έδωσε συνέντευξη στην «Mozzart Sport» για τον αγώνα της Σερβίας με την Ισπανία, τονίζοντας πως θα ήθελε να βάλει μια… 30άρα στους Ισπανούς.

«Όλα πάνε όπως επιθυμούσαμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες και ξέρουμε πως είναι η Ισπανία. Είναι το φαβορί εδώ και χρόνια κι έτσι μπαίνουν σε όλα τα ματς. Αυτή τη φορά είμαστε εμείς και δεν πρέπει να το αποφύγουμε. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως χρόνια τώρα, έχουμε εξελιχθεί όλοι. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο στόχος μας».

Όσο για τις εντυπώσεις από τις εμφανίσεις της ομάδας του: «Στην τηλεόραση μπορεί να φαίνεται ότι κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν φορές που… χανόμαστε!».

Για  το νέο σύστημα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχολίασε: «Το σύστημα του Παγκοσμίου δεν σε αφήνει να ησυχάσεις ή να κάνεις ένα λάθος. Βέβαια, μπορεί να συμβεί. Δείτε τι έγινε με τη Βραζιλία. Νίκησε την Ελλάδα και μετά έχασε με 22 πόντους από την Τσεχία, επειδή χαλάρωσε. Είναι όλα θέμα εμπειρίας».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος και ο Τύπος θέλει τη Σερβία με το χρυσό μετάλλιο: «Δεν σκεφτόμαστε τι θα συμβεί αν δεν βγούμε πρώτοι, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οπότε, ο στόχος μου τώρα είναι να νικήσουμε την Ισπανία και να βάλω 30 πόντους!».

«Μού δίνει ελευθερία και το εκτιμώ πολύ αυτό σε εκίνον Σου δίνει τρελή αυτοπεποίθηση, ενέργεια και κίνητρο. Πολύ απλά, με αφήνει να παίζω, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Μού επιτρέπει να απολαύσω το μπάσκετ. Δεν το κάνει ο καθένας αυτό κι είμαι πολύ ευγνώμων. Ελπίζω να τού δίνω πίσω την ίδια σιγουριά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…