Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μπλέικ: “Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε”

Μπλέικ: “Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε”

jamar blake peristeri e1569856540309

Το Περιστέρι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εύκολα του Ηρακλή. Ο παίκτης της ομάδας, Τζαμάρ Μπράϊον Μπλέικ, μίλησε μετά το ματς και τόνισε ότι έχουν πολλά ακόμα να βελτιώσουν για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά:

“Ήταν καλό που επιτέλους ξεκίνησε η σεζόν, δουλέψαμε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και η πραγματική δράση ξεκίνησε! Νομίζω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά στο ξεκίνημα, όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε και μόλις μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα δείξαμε πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση» υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε: «Ο Ηρακλής είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν τα παράτησε, συνεπώς έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δώσαμε τις μάχες μας για 40 λεπτά και πήραμε τη νίκη! Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη δική του απόδοση ο Τζαμάρ Μπράϊον Μπλέϊκ: «Τα πήγα καλά, ήμουν ενθουσιασμένος που βρέθηκα στο παρκέ κι έπρεπε απλά να είμαι ήρεμος και να παραμείνω συγκεντρωμένος. Πιστεύω, πάντως, ότι έπαιξα πολύ καλή άμυνα κι αυτό οδήγησε σε εύκολα καλάθια στην επίθεση, ενώ είχα καλή επικοινωνία και με τους συμπαίκτες μου».

Στην συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Κρήτη για την οποία αρκέστηκε να πει: «Για εμάς τα “κλειδιά” είναι η άμυνα, το ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …