Κεντρική Διεθνή Μεγάλη τιμή για τον Ιτούδη! (vid)

Μεγάλη τιμή για τον Ιτούδη! (vid)

dimitris itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει κατακτήσει την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, καθώς με την εξαιρετική του δουλειά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κερδίσει μία θέση στους κορυφαίους προπονητές. Ο Έλληνας τεχνικός έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει τιμηθεί αρκετές φορές. Ο κόουτς της “ρωσικής αρκούδας” έλαβε μία ξεχωριστή αναγνώριση, καθώς έλαβε ρόλο επίσημου καθηγητή-προπονητή στο Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

Ο έμπειρος τεχνικός στα πρώτα χρόνια της καριέρας του έκατσε στον πάγκο της κροατικής “KK Zagreb”. Το πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας της Κροατίας, όπου εδρεύει η κροατική ομάδα, αποφάσισε να αποδώσει μία ξεχωριστή τιμή στον Έλληνα προπονητή. Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Πανεπιστημίου της πόλης στο τμήμα Φυσικής Αγωγής ανακοίνωσε στον Δημήτρη Ιτούδη ότι λαμβάνει ρόλο καθηγητή προπονητή του Πανεπιστημίου.

Αυτό αποτελεί μία ακόμη μεγάλη και συνάμα μία ξεχωριστή αναγνώριση για τον Έλληνα τεχνικό, που δεν σταματάει να διακρίνεται για την εξαιρετική του δουλειά. Παράλληλα, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν επίσημος ομιλητής σε Φόρουμ, το οποίο διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Sportske Novosti» μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Δήμαρxο του Ζάγκρεμπ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…