Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ματσιούλις:”O κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα απαιτητικός”

Ματσιούλις:”O κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα απαιτητικός”

maciulis e1569519547683

Στην θέληση του ιδίου και των συμπαικτών του να ακολουθήσουν αυτά που ζητάει ο προπονητής της ΑΕΚ, τόνισε στην εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ ο Γιόνας Ματσιούλις, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο κόσμος της ένωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Φυσικά γνωρίζω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απαιτητικός. Δέχομαι πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους, αλλά ταυτόχρονα αν όχι σε όλα τα παιχνίδια το γήπεδο είχε κόσμο και μας στηρίζουν σε καλές και κακές περιόδους. Εγώ είχα συνηθίσει να παίζω σε περισσότερους φιλάθλους και εύχομαι να έρχεται περισσότερος κόσμος, ανεξάρτητα αν πρόκειται για ελληνικό πρωτάθλημα ή Ευρώπη.

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είμαστε διαφορετική ομάδα. Έχουμε έμπειρους αλλά και νέους παίκτες. Μόνο μια βδομάδα είμαστε όλοι μαζί. Εγώ ήρθα αργά στην ομάδα, κάποιοι είχαν τραυματισμό. Γνωρίζω κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχω μεγάλο σεβασμό γι αυτόν. Η φιλοσοφία μας είναι όλη μαζί να στηρίξουμε αυτό που θέλει ο προπονητής μας.

Έχω παίξει για τον κύριο Πεδουλάκη. Τώρα με τον νέο προπονητή, τον κόουτς Παπαθεοδώρου, μου αρέσει γιατί έχει περισσότερη τακτική. Είναι παιχνίδι μυαλού και μου αρέσει πολύ. Είναι δύσκολο. Ειδικά κάτω από το καλάθι είναι σκληρό και μου αρέσει. 

Ο Νικ Καλάθης στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και έκανε πλάκα στον Ματσιούλις για τα μαλλιά του, με τον Λιθουανό να απαντάει «Ξέρω ότι ζηλεύεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…