Κεντρική Γ' Εθνική Μακεδονικός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Μακεδονικός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

makedonikos eisitiria diarkeias

Ο Μακεδονικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά και θέλει ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Ο Μακεδονικός με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός σας ενημερώνει ότι είναι διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας της τρέχουσας σεζόν 2019-2020, για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, οι οποίες και διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου μας, στην περιφερειακή οδό στον κόμβο Ευκαρπίας καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Από την φετινή χρονιά οι κάρτα διαρκείας μετατρέπεται και σε προνομιακή κάρτα καθώς με την αγορά της επωφελούνται όλοι στην οικογένεια του κάθε κατόχου μπαίνοντας αυτόματα και στην νέα υπηρεσία »Mak Family» του συλλόγου η οποία προσφέρει μία σειρά εκπτώσεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον Μακεδονικό .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ αλλά και μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκπτώσεις και τα καταστήματα -επιχειρήσεις που συνεργάζεται ο Μακεδονικός, πατήστε εδώ.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 είναι στα 25 ευρώ για τα μέλη της ακαδημίας μας και 50 ευρώ για τα μη μέλη.

Με την κάρτα διαρκείας εκτός από τις προνομιακές εκπτώσεις που μπορείτε να κερδίσετε μέσω του »Μak Family» μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαίρου.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…