Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης: ”Χαρούμενος για το ρεκόρ των 100 αγώνων”

Λυκογιάννης: ”Χαρούμενος για το ρεκόρ των 100 αγώνων”

aris lukogiannis

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού για τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, το Κύπελλο και την συμπλήρωση των 100 αγωνιστικών στο τιμόνι της νησιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

”Είχαμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απουσία των τριών Αμερικανών του Πανιωνίου. Από την άλλη, εμείς βρεθήκαμε σε καλή μέρα και θα πρέπει να πούμε ότι μας βοήθησαν πολύ οι τρεις μικροί Μωραΐτης, Πουλιανίτης και Παύλος για να βρούμε ρυθμό και να απεγκλωβιστούμε. Έτσι, σουτάραμε με καλά ποσοστά και στην περιφέρεια και φτάσαμε στη νίκη”.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ιωνικό: ”Είναι πολύ καλό για εμάς αυτό το ματς, καθώς θα είναι άλλο ένα στα πόδια μας. Δυστυχώς, στην προετοιμασία μας δεν καταφέραμε να δώσουμε δυνατά φιλικά, καθώς οι αντίπαλοί μας είχαν ελλείψεις. Είναι καλό για εμάς που θα έχουμε ένα ενδιάμεσο ματς και θα παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και σε μία δυνατή έδρα, με θερμό κοινό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς και μία πρώτη γεύση από ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι”.

Για την συμπλήρωση 100 αγώνων στον πάγκο της ομάδας: ‘Όταν είσαι πολλά χρόνια σε μία ομάδα είναι φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ, το οποίο δύσκολα θα σπάσει στον Κολοσσό και δύσκολα θα το σπάσω και εγώ κάπου αλλού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…