Κεντρική Β' Εθνική Λάππας: “Θέλω το Μαρούσι να πρωταγωνιστεί κάθε Κυριακή”

Λάππας: “Θέλω το Μαρούσι να πρωταγωνιστεί κάθε Κυριακή”

lappas

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Λάππα, με τον πρώην παίκτη του Ερμή Αγιάς να δηλώνει χαρούμενος για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τον αθλητή Γιώργο Λάππα, ο οποίος θα συνδράμει την προσπάθεια της ομάδας μας, τη φετινή σεζόν στη Β Εθνική.

Ο Γεώργιος Λάππας , την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ερμή Αγιάς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Χολαργό, κερδίζοντας την άνοδο με την ομάδα στην Basket League, ενώ παλαιότερα υπήρξε αθλητής στις Μεταμόρφωση Βόλου, Νίκη Βόλου, ΕΑ Λάρισα και Αίολο Τρικάλων.

Έχει επίσης αγωνιστεί για μια τριετία σε ΑΕΚ Άργους, για δυο χρονιές σε Προμηθέα Πάτρας, σε Χαλκίδα, Χολαργό όταν αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική και Ακράτα».

Ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Αμαρουσίου, ένα ιστορικό σωματείο, που έχει κατακτήσει τίτλο στην Ευρώπη, έχει συμμετάσχει σε τελικούς Α1 και τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας. Από το Μαρούσι έχουν περάσει σημαντικοί προπονητές και παίκτες.

Είμαι παράλληλα πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας όποιος κι αν είναι αυτός. Δε θέλω να πω μεγάλες κουβέντες. Θέλω το Μαρούσι να πρωταγωνιστεί κάθε Κυριακή και να το πω λαϊκά, το ταμείο θα γίνει το Μάιο. Θέλω σε κάθε αγώνα το γήπεδο να είναι γεμάτο, ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να επιστρέψει το Μαρούσι εκεί που ανήκει.

Έχουμε ξεκινήσει από τις 19 Αυγούστου, μέσα στο γήπεδο γίνεται τρομερή δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Περιμένουμε να έρθουν κι άλλα παιδιά για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να παραταχθούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στο Κύπελλο και κυρίως στο πρωτάθλημα.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά παλιοί και καινούργιοι γινόμαστε ένα. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα σωματείο, το οποίο είναι πλήρως οργανωμένο και είναι χαρά, ευτυχία και ευκολία για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε τέτοιο σωματείο. Μόνο μας μέλημα είναι το μπάσκετ και να κάνουμε προπόνηση, όλα τα άλλα είναι εξασφαλισμένα. Είναι μια καλή συνήθεια που έχει παραμείνει εδώ από εποχές Α1.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε κάτι καλό, δε θέλω να πω τί, αλλά θα είναι καλό. Σημασία έχει η ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος ελπίζουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…