Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Κορέα – Νιγηρία 66-108

Κορέα – Νιγηρία 66-108

nigiria korea

Σ΄ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Νιγηρία έκανε πάρτι κόντρα στην Κορέα και πήρε τη νίκη με 108-66. Οι δύο ομάδες δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έπαιζαν για να αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο. Η Νιγηρία ήταν καλύτερη στο ματς και πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Γκούνα Ρα για την Κορέα.

Η Κορέα ήταν ανταγωνιστική μόλις για ένα δεκάλεπτο. Στο πρώτο οι Κορεάτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και κατάφεραν στο τέλος του να είναι κοντά στο σκορ (15-17). Στο δεύτερο, όμως, η εικόνα άλλαξε. Η Νιγηρία ανέβασε την απόδοση της ειδικά στην επίθεση και με 32 πόντους κατάφερε να εκτοξεύσει τη διαφορά στους 18 πόντους (31-49).

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος. Η Νιγηρία συνέχισε με το γκάζι πατημένο και σημείωσε πάλι 30 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά πάνω από τους 20 πόντους (50-79). Όπως ήταν φυσικό στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Το “πάρτι” συνεχίστηκε για τους τυπικά φιλοξενούμενους και τελικά επικράτησαν της Κορέας με 108-66.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 31-49, 50-79, 66-108

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…