Κεντρική NBA Κόμπι:”O Καουάι θέλει να αλλάξει τα πράγματα στους Κλίπερς”
NBA

Κόμπι:”O Καουάι θέλει να αλλάξει τα πράγματα στους Κλίπερς”

kobe

Την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ να αφήσει το Τορόντο για τους Κλίπερς κλήθηκε να σχολιάσει ο Κόμπι Μπράιαντ, και την απέδωσε στην ανάγκη του Λέοναρντ για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο θρύλος των Λέικερς, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο πρωταθλητής με τους Ράπτορς έχει βάλει στόχο να αλλάξει τα πράγματα στους Κλίπερς και να τους κάνει πρωταγωνιστές.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την απόφαση του Λέοναρντ:

«Νομίζω πως ήθελε να αντιμετωπίσει την πρόκληση να αλλάξει τα πράγματα για τους Κλίπερς. Πιστεύω πως είδε μία τεράστια ευκαιρία αν ο Πολ Τζορτζ ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το σχέδιο και να αντιμετωπίσει την ίδια πρόκληση μαζί του. Άλλωστε αμφότεροι είναι παιδιά του Λος Άντζελες».

Για την αποθεραπεία του Κέβιν Ντουράντ και την σύγκριση με τον δικό του τραυματισμό:

 «Όλα έχουν να κάνουν με την υπομονή. Εννοώ πως είναι διαφορετικό από ένα μυϊκό τραυματισμό όπου μπορείς απλά να δουλέψεις για να επιστρέψεις σε καλή κατάσταση. Πρέπει να αφήσουν τον τένοντα σου να γιατρευτεί. Δεν μπορείς να βιαστείς καθόλου. Οπότε έχει να κάνει με την υπομονή και μετά να δώσεις προσοχή σε αυτά που σε συμβουλεύουν οι γιατροί. Πρέπει να κάνεις τις φυσιοθεραπείες κάθε μέρα και είναι βαρετό. Πραγματικά βαρετό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…