Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κολοσσός: Με καλό ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια για Πανιώνιο

Κολοσσός: Με καλό ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια για Πανιώνιο

1771

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το Σάββατο στο νέο του γήπεδο τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την ΚΑΕ να ενημερώνει για την πορεία των πωλήσεων των εισιτηρίων, καθώς και τους τρόπους προσέλευσης στο νέο γήπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά και με ικανοποιητικό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο Su Casa (28/9, 15:45).

Από ‘κει και πέρα, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως την ημέρα του αγώνα θα υπάρξει και μετάβαση στο νέο γήπεδο με το ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:30 από την στάση του Σαν Φραγκίσκο και θα σταματήσει και στην στάση του Ροδινιού.

Επίσης, στο νέο γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα μας υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για τους φιλάθλους, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα λειτουργούν δύο εκδοτήρια.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ συστήνει στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…