Κεντρική Basket League Κάτι καλό γίνεται στη Λάρισα BC, στηρίξτε το!

Κάτι καλό γίνεται στη Λάρισα BC, στηρίξτε το!

ΛΑΡΙΣΑ BC

Από την περσινή χρονιά ο Ερμής Αγιάς έδειξε πως η λογική που ακολουθεί σαν σωματείο τον κατατάσσει μελλοντικά στη Basket League.

Οι συνεχόμενες αλλαγές στον μπασκετικό χάρτη έδωσαν πεδίο στην ομάδα της Θεσσαλίας να διεκδικήσει την 14η θέση και πολύ σωστά η επιτροπής των ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ της επέτρεψε μέσω της wild card να αγωνιστεί και επίσημα στην Α1.

Πάμε τώρα στο “δια ταύτα”. Οι Θεσσαλοί γενικότερα και δη οι Λαρισαίοι έχουν μια τάση αυτοκαταστροφής στο μπάσκετ. Γυμναστικός, Ολύμπια, συγχώνευση των δυο, Φάρος και πόσα άλλα εγχειρήματα πήγαν στράφι!

Ο Ερμής Αγιάς μετονομάστηκε σε LARISA BC, οπότε ο χαρακτήρας θα πρέπει να εκφράζει όλη την πόλη. Η ομάδα θα φιλοξενείται στο κλειστό της Νεάπολης, ο Βασίλης Φραγκιάς πήρε το γενικό πρόσταγμα και έχει σχεδιάσει μια ομάδα που ακόμα θέλει χρόνο. Από κοντά και ο Γιάννης Τζήμας, που θα βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία του.

Αρκετοί Αμερικανοί,κάποιο με εντυπωσιακό βιογραφικό, περισσότερα από 300 διαρκείας έχουν διατεθεί και ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Ριζούλης δείχνει αποφασισμένος να δώσει όραμα και να επενδύσει οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια.

Αρκεί να έχει και την επουσιώδη στήριξη από τις τοπικές αρχές, αφού δε φαίνεται μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…