Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης: “Να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο”

Κασελάκης: “Να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο”

kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης θα συνεχίσει γι ακόμη μία χρονιά στον Προμηθέα Πάτρας και θέλει να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους η ομάδα. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει όταν τελειώσει η χρονιά θέλει να ξέρουν ότι έκαναν το καλύτερο δυνατόν.

Αναλυτικά:

“Καινούργια σεζόν για την ομάδα μας. Είναι η 2η μου σεζόν στην Πάτρα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά μετά από την περσινή επιτυχία. Ο στόχος μας είναι να τελειώσει η σεζόν και να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό.

Το πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού σίγουρα είναι φτωχότερο και το επισημαίνω παρόλο που ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που διεκδικεί τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη. Θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους και γι’ αυτό η ομάδα επέλεξε και τον δρόμο της συμμετοχής στο Eurocup. Πιστεύω πως, εν τέλει, θα δούμε αμφίρροπα παιχνίδια και αυτό θα είναι καλό για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος.

Κάνω κάλεσμα στο κοινό της Πάτρας να έρθει να μας υποστηρίξει και να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι, γιατί αυτή θα είναι και η δική μας επιβράβευση, αλλά, κυρίως, και της διοίκησης του Συλλόγου που ματώνει σε δύσκολους καιρούς για να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. Τέλος, να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να τονίσω πως περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες, που είναι η ψυχολογική βενζίνη κάθε αθλητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…