Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Κασελάκης:”Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου”

Κασελάκης:”Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου”

kaselakis

Στο κατόρθωμα του Προμηθέα την περσινή σεζόν που δεν είναι άλλο από το να κερδίζει τον σεβασμό των φιλάθλων αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης στην συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα ενόψει της νέας σεζόν τόνισε ότι οι πατρινοί θα είναι πολύ πιο σκληροί ως ομάδα σε σχέση με πέρσι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Προμηθέας έχει κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων. Έχει την ιδιαιτερότητα να μην έχει αντιπαλότητες. Είναι ομάδα που πρεσβεύει κάτι καινούργιο. Στα φιλικά έχουμε δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά στα επίσημα θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Πρέπει να το υποστηρίξουμε και θα χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια.

Θα είμαστε πιο σκληροί από πέρυσι σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Φέτος θέλουμε να δούμε αν θα είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα».

«Με τον κόουτς υπάρχει μια ειλικρινής σχέση, το ζει και παθιάζεται. Η ένταση ανεβαίνει από την πλευρά του, είναι απαιτητικός. Εμείς ξέρουμε πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας. Από τη στιγμή που υπάρχει μαι ειλικρινής σχέση ξέρουμε ότι το κάνει για το καλό της ομάδας. Κάποιες φορές και τα μπινελίκια χρειάζονται»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…