Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ισπανία – Σερβία 81-69

Ισπανία – Σερβία 81-69

spain 1

Η πρώτη δυνατή “σφαλιάρα”…
Η Ισπανία δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στην πρώτη φάση, ωστόσο την κατάλληλη στιγμή “ξύπνησε” και “πάτησε” το μεγάλο φαβορί του Μουντομπάσκετ 2019, Σερβία.

Η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο επικράτησε της Σερβίας με 81-69 και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στη φάση των “16”, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Σέρβους. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τους Πολωνούς στα προημιτελικά, ενώ το σύνολο του Τζόρτζεβιτς θα συναντήσει την Αργεντινή στους “8”.

Οι Σέρβοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 13-20 στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο η Ισπανία ανέβασε στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο κι έκλεισε το ημίχρονο στο +8 (45-37). Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 21 πόντους (63-42) στο τρίτο δεκάλεπτο, μετά και την αποβολή του Γιόκιτς, με τους Σέρβους να αντιδρούν και να ρίχνουν τη διαφορά ακόμα και στους 9 πόντους, αλλά να μην καταφέρνουν να γίνουν πιο απειλητικοί.

Κορυφαίος της Ισπανίας ήταν ο Ρούμπιο με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Γκασόλ πρόσθεσε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Κλαβέρ είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε και πάλι ο Μπογκντάνοβιτς με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…