Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Το φιλικό με Λέφσκι και η συνεχής βελτίωση!

Ηρακλής: Το φιλικό με Λέφσκι και η συνεχής βελτίωση!

iraklis2

Την συνεχή βελτίωση της εικόνας της ομάδας έχουν βάλει σαν στόχο στον Ηρακλή, πράγμα που θέλουν να δουν και στο προσεχές φιλικό παιχνίδι της ομάδας με την Λέφσκι Σόφιας.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση:

Με στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένος, καθώς η προετοιμασία προχωράει, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο και μεθαύριο, σε σειρά φιλικών, τη Βουλγαρική Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας.

Αρχικά, αύριο, Τετάρτη 11/9 και ώρα 19:00, σε αγώνα προπόνησης, κεκλεισμένων των θυρών και την Πέμπτη 12/9 στις 18:00, με τον κόσμο της Ομάδας μας και τους φίλους του Μπάσκετ να έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αγώνα, με γενική είσοδο 5 ευρώ και τους κατόχους διαρκείας δωρεάν.

Όσο για τη Βουλγαρική ομάδα; Πρόκειται για ένα ισχυρό σύνολο της γείτονος χώρας, με πλειάδα Αμερικανών και Καναδών παικτών, αλλά και Βούλγαρων διεθνών, με προπονητή τον γνωστό Κονσταντίν Παπάζοφ.

Στο δυναμικό της ανήκουν δύο Αμερικανοί, οι Τζάιλς Σμιθ (27, 2.09, σέντερ, πέρσι στη Μαδέιρα) και Μπράντον Γιανγκ (27, 1.92, παλιότερα στο Λαύριο και στον Κολοσσό) και δύο Καναδοί, οι Ρίτσαρντ Αμάρντι (27, 2.06, φόργουορντ, πέρσι στη Λιβύη) και Ράιαν Ράιτ (32, 2.06, φόργουορντ/σέντερ), ενώ πρόσφατα απέκτησε τον Τσάβνταρ Κοστόφ, γνωστό μας από το πέρασμά του από την Καβάλα και την Κύμη.

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη δε θα είναι για τους συγκεκριμένους αγώνες οι Λενζέλ Σμιθ, που κάνει θεραπεία στον ώμο, έχοντας ένα μικρό χτύπημα από το φιλικό με τον ΠΑΟ, και ο Βασίλης Καββαδάς, που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας με στόχο να είναι έτοιμος πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Αντίθετα θα είναι κανονικά ο Θοδωρής Ζάρας που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά από έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς και ο Ντάριους Γκάρετ που μετέχει πλέον σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις, μετά τις πρώτες ημέρες προσαρμογής.

Υπενθυμίζουμε πως τα Εισιτήρια Διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθημερινά 11-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ, αλλά και διαδικτυακά από το ticketmaster.gr.

Λόγω αυξημένης ζήτησης και περιορισμένης διαθεσιμότητας και χωροταξίας στο γήπεδο, ανακοινώνεται πως η διάθεση των Διαρκείας με ειδικές τιμές για φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, πολυτέκνους θα ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή 13/9. Η παροχή για τα ΑμΕΑ θα εξακολουθεί να ισχύει μέχρι νεότερης ανακοινώσεως. Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-219233.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…