Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: “Πράσινο” φως για Σούλερ και Γκάρετ!

Ηρακλής: “Πράσινο” φως για Σούλερ και Γκάρετ!

iraklis2 e1568136507246

Τέλος καλό όλα καλά με τις υποθέσεις τραυματισμού των Τζαμάλ Σούλερ και Ντάριους Γκάρετ στον Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ.

Οι δύο παίκτες είχαν μικροτραυματισμούς στο χθεσινό φιλικό του γηραιού με την Λουκόιλ Λέφσκι, ωστόσο αφού εξετάσθηκαν από το ιατρικό τιμ διαπιστώθηκε ότι αμφότεροι είναι καλά και ξαναμπαίνουν άμεσα στις προπονήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση:

“Πράσινο” φως για την παρουσία τους στις επόμενες προπονήσεις του ΗΡΑΚΛΗ πήραν απ’ το ιατρικό team οι Τζαμάλ Σούλερ και Ντάριους Γκάρετ, μετά τους χθεσινούς τους τραυματισμούς στο φιλικό με τη Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Έτσι θα τεθούν από αύριο στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τη συνέχεια της προετοιμασίας της Ομάδας μας ενόψει του νέου φιλικού τεστ, αυτή τη φορά με τον Κολοσσό Ρόδου, τη Δευτέρα 16/9 στο κλειστό “Μ.Τσικίνας” της ΧΑΝΘ, στις 20:00, στο πλαίσιο των “Μαυροσκουφείων” που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Σήμερα οι αθλητές είχαν την ευκαιρία “να γεμίσουν τις μπαταρίες τους” μετά από δύο δυνατά τεστ σερί με τη Βουλγαρική ομάδα, όμως από αύριο οι ρυθμοί και πάλι θα ενταθούν.

Στην προετοιμασία αναμένεται να ενταχθούν και οι Ζάρας, Σμιθ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος στο Περιστέρι (28/9).

Αύριο (14/9) αντιπροσωπεία της Ομάδας μας θα παραβρεθεί στο Περίπτερο του Γυμναστικού Συλλόγου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 9 το βράδυ, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας και Μετοχών της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το Ιβανώφειο (πληροφορίες στο τηλ. 2310-219233, εργάσιμες ημέρες, 11-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…