Κεντρική Elite League Η πρώτη μεταγραφή του Φιλίππου Βέροιας στην Α2

Η πρώτη μεταγραφή του Φιλίππου Βέροιας στην Α2

elfetheriadis

Ο Φίλιππος Βέροιας επέστρεψε στην Α2 κι ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα φροντίζει, παράλληλα, για την ενίσχυση της, αποκτώντας τον Δάνη Ελευθεριάδη. Ο 30χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Δάνη Ελευθεριάδη για τη σαιζόν 2019-20. Ο 30χρονος (19/11/1989) small/power forward έχει ύψος 1,97 και με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στην προσπάθεια της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, που βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Δάνης έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί στο ICBS, στο Γαλαξία Αδένδρου, στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ στην Α2 έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια με τους Μαχητές Πεύκων, την Καστοριά και την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Με την τελευταία ομάδα του την περασμένη χρόνια στην Α2 είχε σε 29 παιχνίδια μέσο όρο συμμετοχής 28,4 λεπτά, σκοράροντας 12,8 πόντους και παίρνοντας 4,5 ρημπάουντ ανά παιχνίδι.

Τον καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας και στον μπασκετικό ΦΙΛΙΠΠΟ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…