Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Γερμανία – Ιορδανία 96-62

Γερμανία – Ιορδανία 96-62

mamadou lo germania iordania

Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο πανηγύρισε η Γερμανία, καθώς επικράτησε εύκολα της Ιορδανίας με 96-62. Οι Γερμανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κλέμπερ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η Ιορδανία άντεξε για μόλις πέντε λεπτά, καθώς μετά το 12-10 η Γερμανία πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο ματς και γρήγορα πήραν διψήφια διαφορά (22-12). Η Ιορδανία προσπάθησε να μειώσει μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά οι Γερμανοί δεν τους το επέτρεψαν και έκλεισαν την περίοδο μπροστά με 28-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα παρέμεινε ακριβώς ίδια. Η Γερμανία είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν δυσκολευόταν να κρατήσει τη μεγάλη διαφορά, που είχε χτίσει (41-31). Η Ιορδανία δεν επέτρεπε στους Γερμανούς να μεγαλώσουν τη διαφορά και οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 48-36 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων.

Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε μέχρι και τους 17 πόντους (66-49). Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι και η Γερμανία πήρε τη νίκη με 96-62.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 48-36, 66-49, 96-62

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…