Κεντρική Β' Εθνική Γεωργοπαπαδάκος x2 στον Εθνικό (pic)

Γεωργοπαπαδάκος x2 στον Εθνικό (pic)

sakis georgopapadakos mandraiks

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είναι από τους κορυφαίους σκόρερ των Εθνικών Κατηγοριών και αναμένεται να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια. Ο πρώην παίκτης του Μανδραϊκού θα βρει στην ομάδα του Πειραιά και τον αδερφό του, Νίκο, ο οποίος πήρε μεταγραφή και αυτός αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και είναι από τους καλύτερους σκόρερ!

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αμύντα, Ιωνικό, ΕΦΑΟΖ, Παγκράτι, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Μανδραϊκού. Ο Έλληνας “μπόμπερ” ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας της Μάνδρας και τη βοήθησε σημαντικά να πετύχει τους στόχους της. Ο Σάκης θα βρει στην ομάδα μας τον αδερφό του, Νίκο, με τον οποίο συνυπήρξαν και πέρσι και αναμένεται να αποτελέσουν ένα “καυτό” δίδυμο.

Σάκης Γεωργοπαπαδάκος: “Πάνω από όλα εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα, γα να πάει ο Εθνικός εκεί που ανήκει. Ο κόσμος του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα και εγώ το έχω βιώσει ιδιαίτερα σαν αντίπαλος. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να τους έχουμε στο πλευρό μας. Εύχομαι και πάλι υγεία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο”.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…