Κεντρική Ειδήσεις Galisbasketball 3on3 Κω: Η ομάδα του Γλυνιαδάκη νικήτρια στους αγώνες 3on3 των VIP! (pics)

Galisbasketball 3on3 Κω: Η ομάδα του Γλυνιαδάκη νικήτρια στους αγώνες 3on3 των VIP! (pics)

DSC 8757

Η ομάδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θριάμβευσε στους αγώνες των VIP για το GalisBasketball 3on3 στην Κω, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε με buzzer beater!

Στην ομάδα των νικητών αγωνίστηκε ο Ανδρέας  Γλυνιαδάκης, πλαισιωμένος από τους Αλέξανδρο Ζαρίκο και Γιώργο Τυροκόμο. Το νικητήριο καλάθι έβαλε ο 59χρονος Γιώργος Τυροκόμος, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στην πλατεία Ελευθερίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Φιναλίστ ήταν η ομάδα ΟΠΑΠ των Κώστα Χαρίση, Χριστόφορου Στεφανίδη και Γιάννη Αντωνόπουλου. Για την ομάδα ΙΕΚ ΑΚΜΗ αγωνίστηκαν οι Χρήστος Χαρίσης, Κατερίνα Χαλικιά και Χάρης Κενανόπουλος. Η ομάδα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχε ως πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, πλαισιωμένο από τους Αλέξανδρο Ζαρίκο και Γιώργο Τυροκόμο.

Για ακόμα μια φορά ο κόσμος της Κω στήριξε τη διοργάνωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και παρακολούθησε τους αγώνες 3on3 των VIP καλεσμένων που έπαιξαν με όρεξη και χάρισαν όμορφες μπασκετικές στιγμές.

Η νικήτρια ομάδα βραβεύτηκε από τον Όντι Νόρις, ενώ άξια αναφοράς είναι η κίνηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος θα δωρίσει το μερίδιο του βραβείου που του αναλογεί στο Σβουρένειο ίδρυμα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τελικό και τη βράβευση…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…