Κεντρική Λάρισα Φραγκιάς: “Ελπίζω να σβήσουν τα κακά που συνέβησαν στο άθλημα”

Φραγκιάς: “Ελπίζω να σβήσουν τα κακά που συνέβησαν στο άθλημα”

larisa1

Η Λάρισα προετοιμάζεται για την πρώτη της χρονιά στην Basket League και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της κοντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς, μίλησε ενόψει του αγώνα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ελπίζει φέτος να σβήσουν τα κακά που συνέβησαν πέρσι στο άθλημα.

Αναλυτικά:

“Πρώτα απ’ θέλω να ευχηθώ υγεία στους φιλάθλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι καρδιακών επεισοδίων. Ελπίζω ότι φέτος θα σβήσει κάθε κακό που συνέβη στο άθλημα την περασμένη χρονιά και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε θέαμα, να έχουμε γεμάτα γήπεδα και ένα ανταγωνιστικό και γεμάτο πρωτάθλημα.

Θα ήθελα η πόλη της Λάρισας να νιώσει και πάλι υπερήφανη όπως και παλαιότερα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει τους φιλάθλους της υπερήφανους”.

Αναφορικά στον αντίπαλο της πρεμιέρας: “Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελεί παράδειγμα για πολλές Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ομάδες. Για μας πρόκειται να είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ώστε να διαπιστώσουμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για τα απαραίτητα φιλικά παιχνίδια ώστε να μας δώσει την εικόνα για το που χρειαζόμαστε βελτίωση. Υγεία σε όλους γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο αγαθό”.

Ο Τζόνι Μπερχανεμέσκελ από την πλευρά του ανέφερε: “Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να μαζευτούμε όλοι οι παίκτες, αλλά καθημερινά στις προπονήσεις δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ελπίζω πως θα το δείξουμε στο γήπεδο από το πρώτο κιόλας ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…