Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Φλεβαράκης:”Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα”

Φλεβαράκης:”Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα”

Φλεβαράκης

Στα θετικά και τα αρνητικά της εμφάνισης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης, εστιάζοντας σε δύο σημεία.

Το ένα είναι το γρήγορο τέμπο που θέλει να βλέπει από την ομάδα του και σε γενικές γραμμές τον ικανοποίησε, και το άλλο είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας στο οποίο όπως είπε πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Τι κρατάει από το παιχνίδι: «Με χαρά και με τιμή συμμετέχουμε για ακόμα μια φορά στα Μαυροσκούφεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν οι ομάδες είναι καινούριες θέλουν να δείξουν, το θέμα είναι ότι πολλές φορές θες να δείξεις με το λάθος τρόπο… Αυτό που κρατάω είναι το πάθος των παιδιών, λείπουν οι λεπτομέρειες και ο κοινός τρόπος σκέψης, αλλά πρέπει να κοντρολάρουμε το πάθος μας ώστε να μην γίνονται κάποια αμυντικά λάθη ή αχρείαστα φάουλ στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε να το καλύψει.Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι το γρήγορο τέμπο, αλλά η διάθεση που έδειξαν στο παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για την άμεση μείωση του σκορ από τον Πανιώνιο στο +17 του ΠΑΟΚ: «Όταν δίνεις εύκολα βολές είναι λογικό να γίνουν αυτά, η διαχείριση μιας διαφοράς είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχουμε να σκεφτούμε δεν νομίζω ότι τέτοιες διαφορές είναι αντιπροσωπευτικές, σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε στην διαχείριση της διαφοράς και να βάλουμε τα παιχνίδια στη σειρά, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για τον Μαργαρίτη: «Ο Βαγγέλης την Δευτέρα θα μπει κανονικά στην προπόνηση».

Αν δούμε ανάλογες εμφανίσεις από τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Αυτή η ομάδα λόγω φύσης και χημείας θα πηγαίνει σε γρήγορο ρυθμό. Αυτό μπορούμε να υποστηρίξουμε παρά το σετ παιχνίδι, το οποίο φυσικά θα δουλέψουμε αλλά κυρίως θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα, και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία στο τρέξιμο και μέσα στην ρακέτα».

Αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ σκληρά: «Είναι παιδιά που όταν χρειαστεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να παίξουν με μεγαλύτερο πάθος, θα το κάνουν, χρειάζεται πολύ να παίξουμε με το σώμα, και όταν το ζητάει το παιχνίδι θα το κάνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…