Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Φλεβαράκης:”Πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση του ΠΑΟΚ”

Φλεβαράκης:”Πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση του ΠΑΟΚ”

Στον πρώτο στόχο του φετινού ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση της ομάδας, στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στην συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι παράλληλα η ομάδα του θα τα δώσει όλα ώστε να είναι ανταγωνιστική.

Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά, έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη για στήριξη από τον κόσμο, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

«Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε πει όμως ο καθένας από εμάς, να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είτε το προπονητικό τιμ, είτε οι παίκτες, είτε η διοίκηση, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βγει ανώδυνα η σεζόν. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

Είναι η τρίτη φορά και είναι πολύ διαφορετική. Είναι διαφορετική από την πρώτη που οι στόχοι ήταν πιο κοντά στο dna της ομάδας. Είναι διαφορετική και από τη δεύτερη που οι στόχοι ήταν πιο χαμηλοί. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση, θέλουμε να δουλέψουμε… Με πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή συσπείρωση, θέλουμε να προχωρήσουμε στη σεζόν».

Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι πρώτος στόχος είναι εξυγίανση και η ομαλοποίηση των οικονομικών. Αν με ρωτήσει κάποιος τι θα ζητούσα, μπάτζετ μεγαλύτερο ή περισσότερο χρόνο, θα του έλεγα δύο εβδομάδες προετοιμασίας παραπάνω. Είναι εξαιρετική η συνεργασία των παιδιών, το κλίμα  μεταξύ τους είναι μια πολύ καλή βάση. Δε θέλουμε να μιλάμε για μεγάλους στόχους, παρότι αυτό αρμόζει στο dna του συλλόγου. Η πραγματικότητα όμως
είναι διαφορετική. Αν κάθε μέρα παλεύουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί, πιστεύω ότι αυτό θα το δει κι ο κόσμος.

Οι μεγάλες ομάδες έχουν να κάνουν με τον κόσμο. O κόσμος του ΠΑΟΚ, δείχνει να συμμερίζεται την προσπάθεια και πως θα είναι δίπλα μας.

Τέλος, ο Φλεβαράκης, αναφορικά με την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη δήλωσε:

«Θέλω να ξεχωρίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για εμάς και για τον Άρη, το παιχνίδι αυτό, είναι το δέντρο και το δάσος είναι η σεζόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο δέντρο. Και οι δύο ομάδες, θα δώσουν ότι έχουν, με τα δεδομένα της εποχής. Το σημαντικό είναι και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, να βρουν σταδιακά εκείνη την υφή που τις έκανες μεγάλες στο παρελθόν και με βάση αυτό, να προχωρήσουν, αποκτώντας υγεία και να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν ανάλογες επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης – «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης μίλησε στον αέρα του Over FM και τόνισε πως θέλει …