Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Φλεβαράκης: “Μάχη με τον χρόνο”

Φλεβαράκης: “Μάχη με τον χρόνο”

Φλεβαράκης

Στο γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αναφέρθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στον δικέφαλο του βορρά, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ενόψει του νέου πρωταθλήματος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία, μακριά από τραυματισμούς και να δούμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας είναι αλήθεια ότι ξεκίνησε πιο αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας, να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για να καταφέρουμε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη χρονιά, με διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά μας. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, ο μόνος στόχος που μπορούμε να βάλουμε είναι η επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι. Να είμαστε υγιείς γιατί το χρειαζόμαστε και να δούμε τι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε από αυτά.

Έχουμε μπροστά μία μεγάλη μάχη με το χρόνο. Έχουμε διάθεση, έχουμε πίστη, θέλουμε να έχουμε συσπείρωση και στήριξη από τους φιλάθλους μας για να τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …