Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Φλεβαράκης:”Για μας κάθε μέρα δουλειάς πρέπει να είναι σαν τρεις”

Φλεβαράκης:”Για μας κάθε μέρα δουλειάς πρέπει να είναι σαν τρεις”

Στο έλλειμμα χρόνου του ΠΑΟΚ εστίασε ο Κώστας Φλαβαράκης σε δηλώσεις που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ του δικεφάλου, τονίζοντας ότι για να προλάβουν τον χρόνο, πρέπει κάθε μέρα δουλειάς να ισοδυναμεί με τρεις.

Διαβάστε αναλυτική όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

Ξεκίνησε ήρεμος, ανέβασε τους τόνους, έδωσε οδηγίες, έκανε πολλές δοκιμές και στο τέλος, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Levski, ο Κώστας Φλεβαράκης έκανε… ταμείο.

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σαν να είναι τρεις μέρες δουλειάς», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά. Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Πέινερς: «Η περίοδος στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο αγαπημένη της μέχρι τώρα καριέρας μου»

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο, που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Λετο…