Κεντρική Διεθνή Ειρωνεία Μίροτιτς προς οπαδούς Ρεάλ!

Ειρωνεία Μίροτιτς προς οπαδούς Ρεάλ!

Μπαρτσελόνα Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς μίλησε για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού σούπερ καπ, ενώ διάλεξε να γίνει… ειρωνικός απέναντι στους οπαδούς της Ρεάλ.

Aναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Θέλω πρώτα να συγχαρώ τη Βαλένθια για το μεγάλο της παιχνίδι. Ξέραμε, ότι θα ήταν δύσκολο. Πήγαμε από το πλην στο συν. Στα κρίσιμα σημεία παίξαμε καλά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμάσουμε αυτό το ματς με τους παίκτες που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έίμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στον τελικό. Τώρα, πρέπει να πάμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό».

Για την υποδοχή στη Μαδρίτη: «Ένιωσα καλά. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ, γιατί ήθελα μόνο να σκέφτομαι το ματς. Ήξερα τι θα μου συμβεί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά με τη στήριξη… όλων, ήταν πιο εύκολο. Είμαι χαρούμρνος που νίκησα και βοήθησα την ομάδα. Όπου κι αν πηγαίνω, έχω κίνητρο. Για αυτό που έγινε στο γήπεδο; Μπορεί να είναι κίνητρο, αλλά δε με επηρεάζει στο παιχνίδι μου».

Για τον τελικό με τη Ρεάλ: «Το ίδιο μου κάνει, ειλικρινά. Θα δούμε με ποιον θα παίξουμε (σ.σ. ο αγώνας της Μπάρτσα προηγήθηκε από αυτόν της Ρεάλ). Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει, θα κάνω το καλύτερο για να νικήσουμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…