Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στην Αθήνα ο Λάκι Τζόουνς!

Στην Αθήνα ο Λάκι Τζόουνς!

lucky pani

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Λάκι Τζόουνς, και αναμένεται να περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Λίβανου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Πανιώνιος καλωσόρισε στην Αθήνα τον Lucky Jones!

Ο 26χρονος Αμερικανός forward έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα της Δευτέρας (2/9) και τον υποδέχθηκε ο General Manager του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΧρήστος Χριστοδούλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και άμεσα θα ενταχθεί στην προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες, που γίνεται στο “Σοφία Μπεφόν”, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λίβανου.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Lucky Jones δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Αθήνα για να παίξω για τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή”.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας μας: “Θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Ανυπομονώ να αρχίσει. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα με την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…