Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Δύο προβλήματα για Πανιώνιο

Δύο προβλήματα για Πανιώνιο

panionios1

Στην Χαλκίδα θα ταξιδέψει το Σάββατο (21/9) η αποστολή του Πανιωνίου Su Casa, προκειμένου να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτή την φορά με αντίπαλο την Alexandria Sport Club της Αιγύπτου.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Κανήθου και θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για την ομάδα, καθώς τόσο ο Anthony Lee, όσο κι ο Francois Lewis νοιώθουν ενοχλήσεις στη μέση και αποφασίστηκε να μην συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος μιας πιθανής υποτροπής.

Μάλιστα, ο Lewis τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής (20/9) προπόνησης, στην οποία δεν έλαβε μέρος και ο Lee, ακολουθώντας αποθεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Λίβανου.

Ο προπονητής του Ιστορικού και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δίνουν “μάχη “με τον χρόνο, ώστε να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμη την ομάδα μας για τον εναρκτήριο αγώνα της φετινής Basket League, έχοντας, μόλις, την τελευταία εβδομάδα όλους τους παίκτες παρόντες στις προπονήσεις… Ωστόσο, προέκυψαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των δυο ψηλών, βάζοντας ένα ακόμα “εμπόδιο” στην κυανέρυθρη προετοιμασία.

Αμφότεροι, πάντως, αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Δευτέρα (23/9), οπότε και ο Πανιώνιος Su Casa θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας (28-29/9) του φετινού πρωταθλήματος, που θα θα τον βρει στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…