Κεντρική Β' Εθνική Διπλό χτύπημα από τον Πολύγυρο!

Διπλό χτύπημα από τον Πολύγυρο!

dislis

Σε μια σημαντική κίνηση έφτασε ο Πολύγυρος, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ, Δημήτρη Ντισλή. Η νεοφώτιστη ομάδα ενισχύθηκε και στη φροντ λάιν της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αχιλλέα Γραβάνη.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Πολυγυρου απέκτησε για την κάλυψη της θέσης του σέντερ, τον καλαθοσφαιριστή, Αχιλλέα Γραβάνη.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1996 στην Κατερίνη, αγωνίζεται ως center και έχει ύψος 2,07 m.

Ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε ως το 2014 στον Πιερικό Αρχέλαο. Την επόμενη διετία (2014-16) έπαιξε στο Μακεδονικό, τη σεζόν 2016-17 στο Ανατόλια, την σεζόν 2017-18 ήταν μέλος της ομάδας του Μαντουλίδη. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κοροιβου στην Α2.

Καλωσορίζουμε τον Αχιλλέα στον ΑΟΠ του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας…»

«Στη μεγάλη οικογένεια τoυ ΑΟΠ, ανήκει πλέον ο Δημήτρης Ντισλής (SG 1,83).

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ. Έχοντας ένα «πλούσιο» μπασκετικό βιογραφικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σπουδαίες ομάδες, έχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Γ’ Εθνική με τον Μακεδονικό θα αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη για τον ΑΟΠ στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ξεκινάει την επόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών….»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …