Κεντρική Γ' Εθνική Ασταμάτητη δουλειά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φιλικά με ΧΑΝΘ και GBA (pics)

Ασταμάτητη δουλειά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φιλικά με ΧΑΝΘ και GBA (pics)

apollon kalamarias 2

O Aπόλλων Καλαμαριάς έδωσε σερί φιλικά και έκανε αναφορά στα παιχνίδια με ΧΑΝΘ και GBA. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε ούτε ένα ρεπό στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τι αναφέρει ο Απόλλων Καλαμαριάς για τα δύο παιχνίδια:

View this post on Instagram

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε το Σάββατο ο Απόλλων Καλαμαριάς. Η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Ασβεστοχώρι τη ΧΑΝΘ, έναν σύλλογο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Πέρα από τις πολλές δοκιμές στην διάρκεια του σημερινού αγώνα (7/9), πήραν χρόνο συμμετοχής καλαθοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει στο εξίσου δυνατό τεστ της προηγούμενης εβδομάδας, απέναντι στον Α.Ο. Πολυγύρου. Κόντρα στη ΧΑΝΘ ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο "βγάζοντας" ανά διαστήματα ωραίες συνεργασίες ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν φανερό πως η κόπωση επηρέασε τους παίκτες μας, δεδομένου πως υπήρχαν αρκετές απουσίες καλαθοσφαιριστών, κάποιοι εκ των οποίων προορίζεται να έχουν βασικότατο ρόλο στο σύνολο της ομάδας.

A post shared by APOLLON KALAMARIAS BC (@apollon.kalamarias.bc) on

View this post on Instagram

Ολοκληρώθηκε μια "γεμάτη" εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας βρέθηκε καθημερινά στο γήπεδο (δεν υπήρχε ρεπό) δουλεύοντας σε διάφορους τομείς. Το βράδυ της Κυριακής (8/9) πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την GΒΑ. Το συγκεκριμένο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι αποτέλεσε ευκαιρία ώστε κάποιοι παίκτες να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλα φιλικά ενώ αγωνίστηκαν καλαθοσφαιριστές που δεν ήταν διαθέσιμοι στον αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει βάρη το πρωί και προπόνηση το βράδυ στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

A post shared by APOLLON KALAMARIAS BC (@apollon.kalamarias.bc) on

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…