Κεντρική Elite League Απόλλωνας Πατρών – Ληξούρι 84-81

Απόλλωνας Πατρών – Ληξούρι 84-81

apollonasq

«Για εμάς ήταν περισσότερο ένα ξεμούδιασμα. Εξάλλου, έχουμε ελλείψεις ακόμη στους ψηλούς, οπότε δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα. Κρατάμε, πάντως, τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά».
Αυτό δήλωσε ο Κώστας Δελέγκος αμέσως μετά το τέλος του φιλικού παιχνίδιού που έδωσε προχθές ο Απόλλων στο «κλειστό» του Συλλόγου στην Περιβόλα με αντίπαλο το Ληξούρι.

«Θέλουμε χρόνο ακόμη. Καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε, ενώ κάποια παιδιά ήρθαν στην ομάδα πριν από μερικές ημέρες», ανέφερε ο κόουτς των «μελανόλευκων» και πρόσθεσε: «Απέναντί μας βρήκαμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στην φετινή Γ΄ Εθνική».

Ο Απόλλων αγωνίστηκε προχθές χωρίς τον Γιάννη Μολφέτα, ο οποίος αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες έναν μικροτραυματισμό και γι΄ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε, καθαρά, όμως, για προληπτικούς λόγους. Στην γραμμή των ψηλών χρησιμοποιήθηκε ο Παναγιώτης Σκόνδρας, ο οποίος, όμως, είναι ακόμη θολό για το αν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα ή σε ομάδα της Αθήνας όπως ακούγεται (λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων στην πρωτεύουσα). Σε κάθε περίπτωση, ο Απόλλων βρίσκεται κοντά σε δυο ψηλούς, ο ένας εκ των οποίων είναι κοινοτικός.

Για την ιστορία, ο Απόλλων επικράτησε με 84-81, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται χάρη στις επινοήσεις του Φώτη Ζούμπου (το 68-73 έγινε, με τρίποντο και δύο κλεψίματα με ισάριθμους αιφνιδιασμούς, σε 75-73). Ο Κώστας Δελέγκος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας του, όμως σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να κράτησε αρκετές σημειώσεις στα μπλοκάκια του.

Τα 10λεπτα του φιλικού ήταν: 23-21, 36-37, 55-64, 84-81.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δελέγκος): Τζακόπουλος, Τσάμης, Τσιακμάς, Ξούλος, Ζούμπος, Π. Μπαζίνας, Μπέμπης, Κούτρας, Παπαφωτίου, Νιφοράς, Εζόμο, Σκόνδρας.
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (Τζουγανάτος): Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Πολίτης, Μπετι, Χαλκιάς, Μουρελάτος, Γ. Αντωνάτος, Η. Αντωνάτος, Πυλαρινός, Πορτελάνος, Θεοδωράκος, Συνοδινός, Φλαμπουράρης, Τρυφωνόπουλος, Ρεκουνιώτης.

Πηγή: pelop.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…