Κεντρική Διεθνή Αποκάλυψη Τεόντοσιτς! «Πριν το Ευρωμπάσκετ του ‘09 ο Ολυμπιακός σκόπευε να με δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα»

Αποκάλυψη Τεόντοσιτς! «Πριν το Ευρωμπάσκετ του ‘09 ο Ολυμπιακός σκόπευε να με δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα»

teodosic servia

O Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός ήθελε να τον δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα το 2009 και τελικά όχι μόνο παρέμεινε, αλλά λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων στο Ευρωμπάσκετ, άλλαξε εντελώς ο ρόλος του στους «ερυθρόλευκους».

«Την Παρασκευή (28/9) έκαναν την πρώτη μου προπόνηση σε φουλ ρυθμούς. Σε περίπου δέκα ημέρες θα είμαι έτοιμος να παίξω. Πραγματικά, ανυπομονώ γιατί το τελευταίο μου επίσημο παιχνίδι ήταν αρχές του χρόνου. Όσο μεγαλώνω, κάνω συνέχεια θεραπείες. Η πρώτη φορά που πόνεσε το πόδι μου ήταν στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τότε ήταν πολύ πρώιμο το στάδιο. Από τότε κουβαλάω αυτό το πρόβλημα», δήλωσε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

Για την παρουσία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ξέραμε ότι έπειτα από πολλά χρόνια, πηγαίναμε με τον ρόλο του φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και ο κόσμος είχαμε υψηλές προσδοκίες. Δημιουργήθηκε μεγάλη πίεση, καθώς έπρεπε να γυρίσουμε με το μετάλλιο. Έτυχε ο τραυματισμός του Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση οι Λούτσιτς και Μπιέλιτσα. Με βάση αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να πω πως ήταν αποτυχία. Στην τελική, η πέμπτη θέση είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Η Αργεντινή δεν είχε τίποτα να χάσει, όπως δηλαδή παίζει στα τουρνουά. Δεν είχαν περισσότερη θέληση από εμάς, απλά μπήκαμε φοβισμένοι».

Για την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς: «Λυπάμαι πολύ που έφυγε και ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει. Τον καταλαβαίνω και αποδέχομαι την απόφασή του. Έκανε πολλά για το μπάσκετ της Σερβίας, κατακτώντας τρία ασημένια μετάλλια. Τον ευχαριστώ για όλα. Είναι ένας φανταστικός προπονητής».

Για τη δική του σχέση με την εθνική ομάδα της Σερβίας: «Εμένα προσωπικά, η εθνική ομάδα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Θυμάμαι το 2009, για παράδειγμα, ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε εντελώς, όταν με είχε πάρει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και είχαμε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην Πολωνία. Πριν από το τουρνουά, ήθελαν να με δώσουν σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά όταν επέστρεψα, τότε ο ρόλος μου άλλαξε ριζικά στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα σημείο καμπής για μένα. Εάν δεν ήταν η εθνική ομάδα, όλα μπορεί να είχαν πάρει διαφορετική κατεύθυνση για μένα».

  • Η Μπολόνια νίκησε τη Ρεάλ

    Ρεάλ – Μπολόνια 92-95 (vid)

    Η Μπολόνια έκανε την έκπληξη της βραδιάς. Ο Σκαριόλο είναι… ήρωας στην Ισπανία. Αποθεώθηκε…
  • Η Ζαλγκίρις νίκησε την Μπολόνια

    Ζαλγκίρις – Μπολόνια 68-65 (vid)

    «Έκλεψε» τη νίκη η Ζαλγκίρις, ελέω Τεόντοσιτς. Έπρεπε να γίνουν πολλά, προκειμένου η Ζαλγκ…
  • Ευρωλίγκα

    Ευρωλίγκα: Land of MVPs [vid]

    Η Ευρωλίγκα παρουσίασε το νέο της ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Land of MVPs», το οποίο είναι αφι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…