Κεντρική Γ' Εθνική Από την Α1 στη Γ΄Εθνική

Από την Α1 στη Γ΄Εθνική

leuteris mitsibonas

Σε μία μεταγραφή, που αλλάζει τα δεδομένα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, ολοκλήρωσε η ΧΒΑ. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Λευτέρη Μητσιμπόνα, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Κύμη και στο πρωτάθλημα της Basket League.

Αναλυτικά:

“Η ΧΒΑ (Xalkida Basketball Academy) ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Μητσιμπόνα που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 (!) με τον Γ.Σ. Κύμης και αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας τα βρήκε σε όλα με τον ταλαντούχο παίκτη και από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λευτέρης Μητσιμπόνας που αποτελεί τεράστια πολυτέλεια για την κατηγορία, θα βρίσκεται στο οπλοστάσιο του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Ο 26χρονος Forward στο παρελθόν έχει αγωνιστεί Α.Ο. Κύμης, ΕΑΠ, Γ.Σ. Κύμης. Την καλύτερή του εμφάνιση πραγματοποίησε στον περσινό αγώνα Γ.Σ. Κύμης-Περιστέρι (74-73) για το Κύπελλο Ελλάδας όπου έμεινε στο παρκέ για 16 λεπτά και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη-πρόκριση στους ‘4’ του Κυπέλλου Ελλάδας για την ομάδα του.

Η ομάδα μας που ολοκλήρωσε την σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της μέχρι… την επόμενη υπογράφοντας τον Μητσιμπόνα που έχει παρουσίες από την Α1, ενισχύεται ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την πρώτης της παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια της ΧΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…