Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ανατροπή! Τέλος από Πανιώνιο

Ανατροπή! Τέλος από Πανιώνιο

Τεράστια απώλεια λόγω προσωπικού προβλήματος προέκυψε ξαφνικά για τον Πανιώνιο, καθώς έλυσε την συνεργασία του με τον Ντεμέτρικ Όστιν. 

Συγκεκριμένα, η αποδέσμευση του παίκτη γίνεται όχι λόγω μη συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά λόγω προσωπικής ανάγκης του παίκτη να μείνει στην πατρίδα του, όπως ενημερώνει η ομάδα, ενώ παράλληλα προαναγγέλλει νέα μεταγραφή ξένου παίκτη..

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ο Αμερικανός Power Forward, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη, έχοντας ήδη δώσει μία εβδομάδα παράταση στην ένταξη του στην προετοιμασία, ωστόσο το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε και – δυστυχώς – συναποφασίστηκε οι δυο πλευρές να προχωρήσουν στην από κοινού διακοπή του ισχύοντος συμβολαίου, μιας και ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχει το περιθώριο ο Γιάννης Λίβανος να περιμένει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον συγκεκριμένο αθλητή.

ΚΑΕ Πανιώνιος εύχεται στον Demetric Austin να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή και την καριέρα του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο coach Γιάννης Λίβανος αναζητά εκ νέου τον ξένο παίκτη, o οποίος θα συμπληρώσει την εξάδα των μη Ελλήνων στο φετινό ρόστερ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…