Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Αγκμπελέσε: “Θέλω να παίξουμε στους ημιτελικούς”

Αγκμπελέσε: “Θέλω να παίξουμε στους ημιτελικούς”

dani agbelese kolossos rodou

Υψηλούς στόχους έχει ο Ντάνι Αγκμπελέσε ενόψει της νέας χρονιάς, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού Ρόδου λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας τόνισε ότι θέλει να παίξει με την ομάδα στους ημιτελικούς της Basket League.

Αναλυτικά:

“Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά και κράτησε περίπου 21 ημέρες. Στο διάστημα αυτό κάναμε πολλή δουλειά και προσπαθήσουμε να δέσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ήμασταν μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα, ενώ δώσαμε και πέντε φιλικά, όπου καταφέραμε να τα νικήσουμε όλα. Στα παιχνίδια αυτά δείξαμε τα πλεονεκτήματά μας, αλλά και εκεί που χρειαζόμαστε δουλειά για να βελτιωθούμε.

Αυτή τη σεζόν, ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη συμμετοχή στα playoffs και να καταφέρουμε να περάσουμε έναν γύρο. Θέλω να παίξουμε στους ημιτελικούς. Όσον αφορά στους φιλάθλους, τους καλώ να έρθουν να μας στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κόουτς επέστρεψε, η ομάδα έχει νέα δυναμική, νέο γήπεδο και ελπίζω να έρθετε όλοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…