Κεντρική Basket League Ξεκίνησε η δουλειά για τον Ιωνικό Νικαίας AFFIDEA

Ξεκίνησε η δουλειά για τον Ιωνικό Νικαίας AFFIDEA

koufos maurokefalidis skortsianitis ionikos nikais proponisi

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και τυπικά την Δευτέρα 19/8, στο κλειστό του Πλάτωνα, ο Ιωνικός Νικαίας Affidea.

Η ομάδα ξεκίνησε δουλειά υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού, και το επόμενο διάστημα θα βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του συνόλου που θα πορευθεί στο πρωτάθλημα της Basket League. H εκκίνηση σηματοδοτήθηκε με τις αιματολογικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες το πρωί της Δευτέρας. Το απόγευμα ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η συνέχεια περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, στις οποίες αναμένεται να ενταχθούν τις προσεχείς ημέρες και οι Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και Γιουτζίν Λόρενς που θα αφιχθούν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο κόουτς Κουφός καλωσόρισε τους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και έδωσε το στίγμα για τη χρονιά που έρχεται, ενώ το δικό του καλωσόρισμα έκανε και ο πρόεδρος, Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea: “Εύχομαι να έχουμε δύναμη και υγεία, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα του ιδιοκτήτη της ομάδας και να γίνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οικογένεια: να γίνουμε δηλαδή αυτό, για το οποίο ζήλευα τον Ιωνικό Νικαίας τα προηγούμενα χρόνια”.

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν και οι αθλητές, Φώτης Ζούμπος και Σάββας Χρυσόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…