Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Πανιώνιο-Τότε έρχονται οι ξένοι!

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Πανιώνιο-Τότε έρχονται οι ξένοι!

giannis livanos

Ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, όπου ξεκίνησε την Παρασκευή στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου, όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι ημερομηνίες των αφίξεων των ξένων παικτών, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη αλλά και την Τετάρτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!

Η δουλειά για τον Γιάννη Λίβανο και τους συνεργάτες του έχει ξεκινήσει, μιας και ο νέος τεχνικός της ΚΑΕ Πανιώνιος από την Παρασκευή (23/8) έχει αρχίσει τις προπονήσεις ενόψει της επερχόμενης σεζόν, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου, που θα αποτελέσει την έδρα μας και στην φετινή BasketLeague.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα και οι ξένοι παίκτες, αρχής γενομένης από την Τρίτη 27/8 οπότε έχει προγραμματιστεί και η άφιξη των Rickey McGill (22χρ., 1,85μ.) και Francois Lewis (22χρ., 2,06μ.), ενώ την επομένη (Τετάρτη 28/8) αναμένεται και ο Anthony Lee (28χρ., 2,06μ).

Παράλληλα η διοίκηση σε αμέριστη συνεργασία με τον head coach συνεχίζει την προσπάθεια για την στελέχωση του ρόστερ, ώστε αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όλοι οι παίκτες να τεθούν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς που μας περιμένει.

Η δουλειά έχει αρχίσει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι ΕΔΩ για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…