Κεντρική Elite League Ξεκινά τη Δευτέρα η προετοιμασία της Καρδίτσας

Ξεκινά τη Δευτέρα η προετοιμασία της Καρδίτσας

kostas kompodietas karditsa

Οι διακοπές τελειώνουν για τους παίκτες της Καρδίτσας, καθώς τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και αρκετούς φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά:

“Μια χρονιά-ορόσημο ξεκινά για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ τη Δευτέρα 19 Αυγούστου με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του μπάσκετ της Καρδίτσας και ταυτόχρονα, έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση της εισόδου στο νέο κλειστό γυμναστήριο για την προσεχή σεζόν. Το όνειρο του νέου, υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, μοιάζει πλέον πραγματικότητα και οι φίλαθλοι της ομάδας, θα έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν την ομάδα σε μια νέα αθλητική εγκατάσταση υψηλών προδιαγραφών, η οποία αποτελεί για την περιοχή μας, τη μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Σε αναμονή της έναρξης λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου, ο Α.Σ.Κ. Θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο παλιό κλειστό, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και αρκετούς φιλικούς αγώνες.

Για την ολοκλήρωση του ρόστερ, στο επόμενο διάστημα θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης έως το τέλος του Αυγούστου. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν με το Κύπελλο Ελλάδας κατά πάσα πιθανότητα στις 21 Σεπτεμβρίου, αφού ο Α.Σ.Κ. θα συμμετέχει απευθείας στη δεύτερη φάση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…