Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τζόνσον: “Μου έχουν δείξει κάποια… τρικ, δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο”

Τζόνσον: “Μου έχουν δείξει κάποια… τρικ, δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο”

wesley johnson panathinaikos

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει ενθουσιασμένος που θα φορέσει την “πράσινη” φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Πράσινη”:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Όλοι με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, με έχουν κωλοσορίσει πολύ καλά. Όμως, τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Η σεζόν θα αρχίσει σε λίγο καιρό, οι προπονήσεις άρχισαν, οπότε είναι ώρα για δουλειά».

Για την προσαρμογή του στην Ευρώπη: «Θεωρώ πως δε θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να συνηθίσω στα νέα δεδομένα. Έτσι πιστεύω. Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορές, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξω, όμως, πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά. Έχω μιλήσει με τους προπονητές και με παίκτες που έχουν ήδη παίξει εδώ, μου έχουν δείξει κάποια… τρικ και φυσικά τα πράγματα που θα πρέπει να προσέξω και να προπονηθώ πάνω σε αυτά».

Για τους στόχους: «Ο στόχος μας είναι… τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Final Four. Ο τίτλος είναι ο βασικός μας στόχος σε κάθε διοργάνωση που παίρνουμε μέρος. Ξέρω πως όλοι στην ομάδα έχουν αυτή την νοοτροπία και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά».

Για τον κόσμο: «Έχω δει πάρα πολλύ βίντεο και έχω ακούσει τόσο πολλά για αυτό. Περιμένω πώς και πώς να παίξω και να είναι το ΟΑΚΑ γεμάτο για να έχω αυτή την εμπειρία. Πιστεύω πως όταν ζεις κάτι είναι καλύτερο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βιώσω αυτό το πάθος που έχει ο κόσμος για τον Παναθηναϊκό».

Για τον εαυτό του: «Και στις δύο άκρες του παρκέ να περιμένετε πράγματα. Είμαι εδώ για να προσφέρω στην ομάδα. Είμαι παίκτης ομάδας. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίζουμε. Μπορεί να χρειαστεί να παίξω σκληρή άμυνα, να σκοράρω, δεν έχει σημασία. Ό,τι πρέπει να κάνω για να κερδίσουμε, θα το κάνω».

Για το βίντεο της ΚΑΕ όπου μιλούσε ελληνικά: «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Νομίζω πως είχε αρκετή πλάκα, το διασκέδασα. Κάποιες φορές απλά τους ζητούσα να το πάνε λίγο πιο σιγά γιατί δυσκολεύτηκα, αλλά είχε πολλή πλάκα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…