Κεντρική Elite League Τριπλή κίνηση από Απόλλωνα! (pic)

Τριπλή κίνηση από Απόλλωνα! (pic)

tsamis molfetas tsiakmas parousiasi apollon patras

Μια ηχηρή μεταγραφή, μια παραμονή και μια επένδυση στο μέλλον ανακοίνωσε ταυτόχρονα ο Απόλλωνας Πάτρας. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα της πρωτεύουσας της Αχαΐας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσάμη, παράλληλα με την ανανέωση του συμβολαίου του  Γιάννη Μολφέτα, ενώ απέκτησε και τον Νίκο Τσιακμά χτίζοντας το μέλλον της ομάδας. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με άλλους τρεις παίκτες που προέρχονται από το πατραϊκό μπάσκετ. Πρόκειται για την παραμονή του Γιάννη Μολφέτα και τον ερχομό του έμπειρου γκαρντ Άγγελου Τσάμη, καθώς και του Νίκου Τσιακμά που είναι από τα ταλέντα με περγαμηνές από την Πάτρα.

Ο Γιάννης Μολφέτας παραμένει στον Απόλλωνα, εκεί που ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Έκανε ένα διάλειμμα τριών χρόνων παίζοντας στην Αθήνα δύο χρόνια με τον Δούκα και ένα με τον Πανιώνιο στην Basket League.
Ο Άγγελος Τσάμης μετά από ένα χρόνο στην Αχαγιά ’82, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Αχαγιώτης έμπειρος γκαρντ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αποτελώντας έναν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου του Χολαργού προς την Basket League (12,8 πόντοι, 4,9 ριμπάουντ , 4,5 ασίστ και 1,8 κλεψίματα), ενώ επί Πατρινού εδάφους έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα και Προμηθέα, πανηγυρίζοντας ανόδους και με τους δυο συλλόγους.
Ο Νίκος Τσιακμάς είναι ταχύς γκαρντ, που παίζει στις θέσεις «1» και «2» και άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής σε Προμηθέα 2014 και Έσπερο Α.Ο.Π.Α. Την περσινή χρονιά είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την ομάδα της Ακράτας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…