Κεντρική Α1 Προμηθέας Πατρών To μήνυμα του Mπόγρη στον κόσμο του Προμηθέα (pic)

To μήνυμα του Mπόγρη στον κόσμο του Προμηθέα (pic)

Mια διαφορετική αποστολή είχε ο Γιώργος Μπόγρης αφού λειτούργησε ως… υπάλληλος της ΚΑΕ και βρέθηκε σε γραφεία της ομάδας για να εξυπηρετήσει τον κόσμο του Προμηθέα όσον αφορά τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ανέφερε: “Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται… Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr”

View this post on Instagram

Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται… Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr #newseason #seasontickets #promitheas #promi_se #all_together_promitheas #με_φωτιααααααα

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Υπερήφανος ο Γιατράς! “Ο Προμηθέας έχει πλέον το δικό του σπίτι”

Δηλώσεις, στις οποίες αναφέρεται στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του Προμηθέα και τη…