Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Συζητήσεις με Λαρεντζάκη!

Συζητήσεις με Λαρεντζάκη!

larentzakis aek

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποχώρησε από την ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Έλληνας γκαρντ θέλει να αγωνιστεί στην Euroleague και σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Βαλένθια, η οποία επιστρέφει φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο πρώην γκαρντ της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στο talkbasket.net και δήλωσε αρχικά για την προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας: «Είμαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στην Εθνική. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε όλοι μαζί, η χημεία βρίσκεται εκεί και όλα βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Η εμπειρία των “παραθύρων” μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με βοήθησε. Ο Γιάννης είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή την στιγμή. Θα μας βοηθήσει πολύ, αλλά θα τον βοηθήσουμε και εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο».

Για το μέλλον του: «Έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία αφήσαμε πίσω. Μιλάω με την Βαλένθια, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το μυαλό μου είναι εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…