Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συζήτησαν και προκρίνουν λύση Φλεβαράκη

Συζήτησαν και προκρίνουν λύση Φλεβαράκη

Kostas Flevarakis Trikala

O ΠΑΟΚ προσπάθησε για τον Γιούρι Ζντοβτς αλλά τελικά “ήρθε” το… άκυρο από τον Σλοβένο. Οι απαιτήσεις του φάνηκαν μεγάλες στους ανθρώπους του “Δικεφάλου” οι οποίοι έκαναν μια συζήτηση για το θέμα του επόμενου κόουτς και υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές της λύσης του Κώστα Φλεβαράκη. Τόσο γιατί ξέρει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, όσο και γιατί δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Συν τοις άλλοις, είναι από τη Θεσσαλονίκη, άρα περιορίζονται τα έξοδα…

Ενδεχομένως, αν δεν αλλάξει κάτι, το θέμα του Φλεβαράκη να “τελειώσει” άμεσα. Εκτιμάται πως μοιάζει… νωρίς να δοθεί η θέση του “πρώτου” κόουτς στον Κώστα Χαραλαμπίδη, επίσης ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς έχει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν γίνεται άμεσα να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη ενώ όσον αφορά το ζήτημα του ρόστερ, στον ΠΑΟΚ θέλουν να βρουν λύση με τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Σχίζα.

Στα διοικητικά, έχει “σταλεί” το μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει αλλά δεν ξεκαθάρισε το ποσό της οικονομικής βοήθειας ενώ πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια άτομα θα “τρέχουν” την ομάδα, αλλά αυτό το θέμα έχει… μέλλον αφού τον Σεπτέμβρη τυπικά καλείται η ΚΑΕ να ορίσει νέα διοίκηση. Ο Φράγκος Φραγκούλης είναι κοντά στην ομάδα αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει διοικητικό ρόλο στη παρούσα φάση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…