Κεντρική Γυναίκες Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Λύμουρα!

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Λύμουρα!

paok lolita limoura

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση, καθώς κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα τη Λολίτα Λύμουρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνίδα παίκτρια, η οποία αποφάσισε ύστερα από αρκετά χρόνια και αρκετές συμμετοχές να αποσυρθεί από την Εθνική Γυναικών.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια και «στρατηγό» της ομάδας, Λολίτα Λύμουρα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Λολίτα εθελούσια έκλεισε το κεφάλαιο Εθνική Ομάδα μετά από 163 συμμετοχές, και θα συνεχίσει να δείχνει δείγματα του μεγάλου ταλέντου και της προσωπικότητάς της με την ασπρόμαυρη και μόνο φανέλα.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Λολίτα Λύμουρα δήλωσε στο acpaok.gr:

«Μετά από τρεις σεζόν στον ΠΑΟΚ, χρειάστηκε απλά μια συζήτηση δέκα λεπτών με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να συνεχίσουμε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία μας. Η εκτίμηση και η συμπεριφορά όλων των υπευθύνων του ΑΣ, από τον Πρόεδρο κ. Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Μπεκιάρη, τον έφορο κ. Αγγελίδη αλλά και η αγνή προσφορά προς τον Σύλλογο ανθρώπων όπως ο κ. Βιολίδης, καθιστούν εύκολη την απόφαση για έναν επαγγελματία αθλητή να θέλει να παίζει σε ένα Σωματείο με το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία τρία χρόνια κάναμε κάθε φορά κι ένα βήμα μπροστά. Χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, θέλουμε να παραμείνουμε και φέτος ανταγωνιστικοί διεκδικώντας τη νίκη σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε».

Καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά Λολίτα! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…