Στην Αθήνα ο Λι

lee

Ο Άντονι Λι (28χρ., 2,06μ.) ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τους υποδέχθηκε εκ μέρους της ομάδας μας ο General Manager, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ομάδας είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Πανιώνιος κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και στη συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις που διεξάγονται στο “Σοφία Μπεφόν”, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Λίβανου.

Κατά την άφιξή του ο Άντονι Λι δήλωσε: “Είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά με τον Πανιώνιο για τη νέα σεζόν. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει νίκες, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη οκτάδα, σε ένα πρωτάθλημα που είναι πάντα δυνατό, με πολλές καλές ομάδες, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε στις πιο ανταγωνιστικές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…