Κεντρική Basket League Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο “μπαμ” του Ηρακλή! “Eίμαι ενθουσιασμένος…” (vid)

Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο “μπαμ” του Ηρακλή! “Eίμαι ενθουσιασμένος…” (vid)

shuler

Ο Ηρακλής απέκτησε έναν πραγματικό “μπόμπερ”, τον Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του “Γηραιού” δήλωσε:

“Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ηρακλή. Όταν δέχθηκα την πρόταση μου άρεσε η προσέγγιση του προπονητή ο οποίος είναι αρκετά φιλόδοξος και μου εξήγησε τι θέλει για την ομάδα και το κλαμπ γενικότερα. Πάντα θες να πας εκεί που σε θέλουν”.

Για την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: Θα μπορέσω σύντομα να προσαρμοστώ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα βλέπεις ομάδες που παίζουν δυνατά, άλλες έξυπνα. Αλλά είναι η 12η χρονιά μου, έχω αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα και ανυπομονώ να παίξω για τον Ηρακλή”.

Για τους στόχους του Ηρακλή: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όπως είπα είναι η 12η χρονιά μου, έχω αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζω τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο Ηρακλής επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά από οχτώ χρόνια, υπάρχει ενθουσιασμός αλλά εμείς πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο και να βρούμε… χημεία ως σύνολο”.

Για την στήριξη του κόσμου: “Θα χρειαστούμε την ενέργεια τους, την συμπαράσταση τους, να φωνάζουν σε κάθε αγώνα. Μου αρέσει να βάλω τον κόσμο μέσα στον αγώνα, μέσα στην ψυχολογία μου και τους θέλω δίπλα μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…