Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σκουρτόπουλος:”Θα μας βγει σε καλό η πίεση,έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”

Σκουρτόπουλος:”Θα μας βγει σε καλό η πίεση,έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”

πάγξι

Αισιόδοξος ότι η πίεση που υπάρχει από τις υψηλές προσδοκίες θα δράσει θετικά στους Έλληνες διεθνείς, εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για την Κίνα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι η βελτίωση του Κώστα Σλούκα είναι πολύ ενθαρρυντική, ωστόσο επανέλαβε ότι αν τελικά ταξιδέψει στην Κίνα θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Έχει γίνει ένα διάστημα πολύ καλής δουλειάς. Όλα πήγανε καλά με μοναδική εξαίρεση τον τραυματισμό του Αθηναίου. Δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» σχολίασε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και συνέχισε: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ακόμα. Ουσιαστικά έχουμε τελειώσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολύ μεγάλα, έχουμε πολλές δυνατότητες ακόμα και πολλά πράγματα να δείξουμε στο γήπεδο. Δεν τα βγάλαμε στο Ακρόπολις, ωστόσο δεν έγινε εσκεμμένα. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε περισσότερο στις λεπτομέρειες, κάποια κομμάτια στην αντιμετώπιση του Γιάννη τα διαβάσαμε και εμείς, όπως επίσης και κάποια κομμάτια στην επίθεση και στο πώς πρέπει να λειτουργήσουμε στο ‘σετ’ παιχνίδι. Όλα αυτά θα είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο σε 12 μέρες.»

Αναφορικά με τον Κώστα Σλούκα τόνισε: «Τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η μαγνητική που έκανε ήταν πάρα πολύ καλή. Παραμένουμε στο πλάνο μας και στις 26 του μήνα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αν τα δεδομένα είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν οι γιατροί, και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, ο Κώστας θα είναι μαζί μας. Αν χρειαστεί να θυσιάσουμε και ένα παιχνίδι θα γίνει και αυτό. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί και κάτι παραπάνω. Τώρα να θυσιάσουμε όλη τη φάση των ομίλων; Το θέμα είναι τι θα μας πουν οι γιατροί και το αν θα είναι 100% έτοιμος. Πάντα προτεραιότητα θα είναι η υγεία του Κώστα. Θέλουμε να γίνει η δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά ο Κώστας πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει.»

Για την πίεση των Ελλήνων διεθνών: «Πίεση δεν υπάρχει. Η πίεση είναι από τον κόσμο αλλά με την καλή πλευρά. Η παρουσία του στα φιλικά που δώσαμε ήταν καταπληκτική. Και αυτό οπωσδήποτε πιέζει την κατάσταση ότι πρέπει να φέρουμε κάτι καλό. Να είναι ευχαριστημένος μέσα από αυτήν την προσπάθεια που θα κάνουμε. Αυτή η πίεση θα μας βγει σε καλό.»

Τελειώνοντας έκανε ειδική αναφορά στους Πελαργούς: «Οι Πελαργοί μας έχουν συμπαρασταθεί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία που οι συνθήκες ήταν και ιδιαίτερες. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και να φύγουν ευχαριστημένοι από το ταξίδι τους στην Κίνα.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…