Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Σκαριόλο: “Η Team USA είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο”

Σκαριόλο: “Η Team USA είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο”

sergio skariolo volos

Εθνική Ισπανίας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την Team USA με τους Αμερικανούς να πανηγυρίζουν τη νίκη. Ο προπονητής των Ισπανών, Σέρτζιο Σκαριόλο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Εθνική των ΗΠΑ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεδομένων των περιστάσεων. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας κάποιες εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν καλά και άσχημα πράγματα. Οι ΗΠΑ μας πήρε τα ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα κλειδί για τη νίκη της, αφήνοντας έξω το ταλέντο τους, αφήνοντας έξω την αθλητικότητά τους. Αλλά δεν θέλω να πάω σπίτι θλιμμένος.

Θεωρώ ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα, ειδικά από τη στιγμή που ξεφορτωθήκαμε το φόβο ή κατανοήσαμε ότι θα έπρεπε να παίξουμε σκληρά και με αθλητικότητα. Και όταν το κάναμε, κάναμε πολύ καλά πράγματα. Έτσι θα συγχαρώ ξανά την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, φυσικά είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστική. Κάναμε καλή δουλειά και έχουμε βάση για να χτίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…